Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Arsen: Matija i ja nećemo razočarati publiku

19.11.2013. 23:00
Arsen: Matija i ja nećemo razočarati publiku


Ja sam već u 76. godini i nije mi više tako jednostavno putovati na koncerte, iako me sam rad još uvijek raduje,” kaže Arsen


Na upit što Zadrani mogu očekivati od sutrašnjeg koncerta Arsena i Matije Dedića u Zadru, Arsen odgovara: “Može se očekivati mene, ja sam kantautor koji predstavlja svoj rad. Na programu će biti ono što se od mene očekuje, ali i ono što se ne očekuje. Dobro se osjećam u Zadru, nisam tako rijetko u Zadru za razliku od nekih drugih gradova, a zadarsko kazalište je prostor u kojem se dobro osjećam. Matija i ja nećemo razočarati publiku,” obećao je jedan od najvećih hrvatskih glazbenika i pjesnika Arsen Dedić.
Obitelj Dedić, ali u punom sastavu, nastupala je u Zadru 2010. godine u HNK-u Zadar kada su Arsen, Matija i Gabi oduševili publiku, a godinu dana kasnije u sklopu koncertne sezone Matija je održao odličan koncert posvećen pijanistici Dori Pejačević. U Zadar ovoga puta dolaze samo Arsen i Matija, a legendarni glazbenik priznaje kako mu nastupi i putovanja sve teže padaju te ne može nastupati toliko često koliko ima poziva, ali u Zadar uvijek rado navrati nastupati sa svojim sinom, odličnim pijanistom, Matijom.
“Matija je još u Parizu na nastupu pa Gabi čuva našu unučicu. Obitelj je velika, obaveze su tu, a godine stižu. Ja sam već u 76. godini i nije mi više tako jednostavno putovati na koncerte, iako me sam rad još uvijek raduje,” kaže Arsen koji je obećao kako će u Zadru i on i Matija dati sve od sebe da publika i s ovoga koncerta ode zadovoljna.
Koncert Arsena & Matije Dedića održat će se u četvrtak, 21. studenoga s početkom u 20 sati u HNK-u Zadar. Na zadarskom koncertu Matija će pratiti oca koji će izvesti najveće hitove “Ono sve što znaš o meni”, “Tvoje nježne godine”, “Zagrli me”, “O mladosti” i publici priuštiti čarobnu glazbenu večer začinjenu čarima šansone proizašle iz uistinu jedinstvenog glazbeno-pjesničkog opusa Arsena Dedića.
Ulaznice po cijeni od 50 kuna u prodaji su na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.