Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Prekršajne prijave četvorici Zadrana zbog “alkoholnog” divljanja

19.12.2010. 23:00
Prekršajne prijave četvorici Zadrana  zbog “alkoholnog” divljanja


Četvorica Zadrana svoj su večernji izlazak u subotu okončali u policijskim prostorijama za triježnjenje nakon što su ih policajci zbog narušavanja javnog reda i mira priveli. Protiv sve četvorice slijede prekršajne prijave


Zadarski policajci  i proteklog su vikenda intervenirali zbog incidenata  “začinjenih” alkoholom, a samo tijekom subotnje večeri  evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskim objektima. Četvero  gostiju tako je svoj večernji  izlazak okončalo u policijskim  prostorijama za triježnjenje  odakle su u nedjelju ujutro  pušteni uz optužne prijedloge  zbog narušavanja javnog reda i  mira na javnim mjestima.   
Prvi incident odigrao se već  oko 21.30 sati u Ulici Andrije  Hebranga na Voštarnici. Policajci su pozvani u kafić Kiki  nakon što je 45-godišnjak s 2,2  promila alkohola u kafiću razbio bocu, psovao i vrijeđao  goste i osoblje.
Nešto kasnije u kafiću Pepsi  na Bulevaru sličan incident  izazvao je vidno alkoholizirani  52-godišnjak koji je galamio i  vrijeđao goste kafića. To je  ražestilo 28-godišnjaka koji ga  je pričekao ispred kafića i tamo fizički nasrnuo na njega.  Obojica su uhićena i privedena  u policijske prostorije na triježnjenje. Mlađi muškarac napuhao je 2,2 promila alkohola,  dok je stariji odbio alkotest. 
Svega sat vremena kasnije  policija je zaprimila i poziv iz  kafića “MM” u Ulici Vinka  Paulskog, a tamo su zatekli  18-godišnjaka koji je pod utjecajem od 1,5 promila alkohola napravio nered u kafiću. Mladić je najprije razbio  nekoliko čaša i boca s pićem, a  potom je s poda podigao komadić stakla i zarezao se nekoliko puta po ruci. Srećom,  posjekotine su tek površinske i  nitko od gostiju u alkoholnom  divljanju 18-godišnjaka nije  ozlijeđen.