Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

“Pisma ukradenim ljudima”

19.12.2011. 23:00
“Pisma ukradenim ljudima”


Prošlog tjedna u Gradskoj knjižnici Zadar svoju knjigu “Pisma ukradenim ljudima” predstavio je splitski baptistički pastor Dražen Radman.
Zbirku je u Zadru predstavljao Ante Mihić, voditelj čitaonice i knjižnice u Salima koji se za ovu priliku prisjetio kada je on posljednji put dobio rukom pisano pismo te je isto to pitanje uputio i publici. Mihić je opisao i svoje iskustvo s čitanjem ove knjige istaknuvši kako je zahvaljujući njoj pronašao svoje dublje ja.
– Ova knjiga nije moraliziranje i propovijedanje. Ljudima je dosta propovijedanja. Ovo je knjiga o ljubavi, čiajući nju moram priznati kako sam ponovno pronašao svoje dublje ja, kako je Đubran kazao “jastvo” se najbolje pronalazi tako da pišemo pisma, rekao je Mihić.
Ulomke iz pisama čitala je Nikica Sikirić.
Sam autor otkrio je kako je prvo pismo koje je napisao bilo ono upućeno “Čovjeku koji misli samo na novac”, a zatim je pomalo nastala i čitava zbirka od 40 pisama.
Osim samog predstavljanja knjige priređen je i glazbeni program u izvedbi Sebastiana Koceića, Dijane Radman i Ele Radman.