Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Mladen Grdović danas počinje svoju australsku turneju

20.01.2017. 23:00
Mladen Grdović danas počinje svoju australsku turneju


Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović krenuo je na veliku australsku turneju nazvanu “Evo mene moji ljudi”, koja će započeti danas, 21. siječnja koncertom u Perthu i završiti koncertom u Wollongongu 11. veljače. Na turneji će Cule nastupiti zajedno sa svojom grupom Romantic i Duškom Lokinom, koji mu ju je ponovno organizirao, kao i prije četiri godine.
Na turneji će održati devet koncerata i to u Perthu, Adelaideu, Sydneyu, Geelongu, Brisbaneu, Canberri i Melbournu, Sydneyu te Wollongongu. Jedan od hrvatskih kraljeva zabave već je održavao turneje po inozemstvu i vrlo je poznat u dijaspori, gdje ima velik broj obožavatelja među našim iseljenicima.
 Zanimljivo je da se i ova Grdovićeva turneja zove “Evo mene moji ljudi”, kao i ona prije četiri godine, koja je također održana krajem siječnja i početkom veljače, dakle usred vrelog australskog ljeta, kada se temperature penju i do 40 stupnjeva. U svojem razgovoru za našu novinu uoči toga prethodnog putovanja na šesti kontinent rekao je kako je australskim Hrvatima bio najavio kako neće doći pet godina, ali su bili uporni, pa im se tada vratio nakon četiri. Izjavio je i kako u toj dalekoj zemlji ima puno starih prijatelja, koje će mu biti drago vidjeti, a koje je upoznao u deset prethodnih turneja.