Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Igor Vučetić kandidat za načelnika Vira

20.04.2017. 22:00
Igor Vučetić kandidat za načelnika Vira


Moto izborne kampanje načelničkog kandidata Igora Vučetića i njegove zamjenice Jadranke Okreša, općinske vijećnice, je “Zajedno bez podjela”
Virski poduzetnik Igor Vučetić kandidat je nezavisne liste “Vir bez podjela” za načelnika Općine Vir na lokalnim izborima koji se održavaju 21. svibnja. Na predstavljanju kandidata su nazočili i općinski vijećnik Frane Vučetić te saborski zastupnik s liste MOST-a dr. sc. Marko Vučetić.
– Pred nama su općinski izbori i samo zajedno možemo napraviti promjene. Dosadašnja vlast je pokazala što zna i može i više od toga mještanima neće pružiti, jedino može oduzeti, kazao je Marko Vučetić.
Moto izborne kampanje načelničkog kandidata Igora Vučetića i njegove zamjenice Jadranke Okreša, općinske vijećnice, je “Zajedno bez podjela”.
– Dosadašnja skupa i neučinkovita općinska politika koju smo imali može se i mora ostvariti nabolje, poručio je kandidat Igor Vučetić te je nastavio:
– Svima je poznato da promjene i boljitak ne mogu ostvariti oni koji su najodgovorniji za sadašnje stanje i zbog toga nam je važno što o našem izbornom programu misle mještani, koji najbolje znaju koliko kroz godinu plaćaju i što su od svih tih novaca dobili natrag kroz infrastrukturu našeg otoka Vira, ističe Vučetić.
Pritom je predstavio prostorne planove i strateške planove općine, ako ih mještani izaberu da vode Općinu Vir u sljedećem četverogodišnjem mandatu.
– Prvenstveno se to odnosi na donošenje detaljnih urbanističkih planova koji su osnova za život i razvoj otoka. Uvođenje reda u gradnju i graditeljstvo, navodi Vučetić, predsjednik udruge “Vir bez podjela”.