Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Mulaomerović: Ovo je sramotno, trebao sam pustiti u Rijeci

20.05.2016. 22:00
Mulaomerović: Ovo je sramotno, trebao sam pustiti u Rijeci


Damir Mulaomerović je hodnicima Višnjika nakon utakmice jurio ljut kao ris i vikao: “Jeb… vas ovakva publika, trebao sam pustiti u Rijeci.” Na pressicu je došao dok još nije bilo nijednog novinara i glasnogovorniku kluba u ljutnji prokomentirao.
– Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. Nismo bili na razini iz prve utakmice. U prvom poluvremenu nam je Bašić zabio 17 poena, a u nastavku smo ga uspjeli zaustaviti. Na kraju smo došli do šuta za produžetak, ali nismo bili koncentrirani. Vi ste novinari, ako nitko od vas nije čuo “Mula Turčine napuši se ku**ine i “niger niger”, onda se vjerojatno ne bavite svojim poslom kako treba. Meni je ovo sramotno ako vi to nazivate navijanjem. Stoput sam igrao u Zadru i uvijek je ista priča. Ovo nema veze s pobjedom Zadra, ali da ja na kraju moram štititi svoje igrače, to je sramota za vas i cijeli grad.
Ante Nazor, trener Zadra, rekao je kako je njegova momčad pokazala karakter.
– Nije bilo lako. Imali smo razdoblja briljantne igre, ali došlo je i do popuštanja i nismo uspjeli zadržati prednost. Cibona je iskoristila naše padove i stvorila nam probleme, posebno iz dotrčavanja. Imali smo i dosta bezvezno izgubljenih lopti, a oni su laganim poenima vratili samopuzdanje. No, pokazali smo karakter i sportsku drskost, koju moramo imati uvijek i na tragu toga ćemo pripremiti treću utakmicu.