Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Poraz Filipija od viceprvaka Europe

20.06.2016. 22:00
Poraz Filipija od viceprvaka Europe


Josip Bepo Filipi nije uspio proći drugu prepreku na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, koji se održava u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu. Nakon što je u prvom kolu jednoglasnom odlukom sudaca svladao Bahamca Davona Hamiltona, bolji od zadarskog boksača u drugom je kolu bio Poljak Igor Jakubowski, aktualni europski viceprvak, koji je nakon tri zahtjevne runde slavio odlukom sudaca.
– Ušao sam u meč bez respekta i mislim da sam odradio zaista dobru borbu. Mogla je pobjeda otići i na moju stranu, ali on je bio favorit i suci su mu u konačnici dali više bodova. Naravno da sam priželjkivao pobjedu i žao mi je što je nisam ostvario, ali nisam nezadovoljan kako sam odradio borbu. Dao sam sve od sebe i još jednom pokazao da pripadam svjetskom vrhu i da mogu boksati sa svakim. To mi je još jedan dokaz da sam na pravom putu i daje mi dodatnu motivaciju da nastavim još jače trenirati – kazao je Filipi.
Kakvi su planovi za dalje?
– Prvo ću se malo odmoriti, jer sam u posljednje vrijeme bio u vrlo žestokom ritmu. Treba mi kratak predah, a onda ću izvagati nekoliko dobrih ponuda koje sam dobio i odlučiti što dalje.