Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zaustaviti Mišića i Šituma

Autor: Andrija Dešpoja

20.08.2013. 22:00
Zaustaviti Mišića i Šituma

Foto: FAH



Za Ivana Šimurinu, stopera Zadra, bod protiv Hrvatskog dragovoljca nije toliko razočaranje.
– Svakako bi bilo bolje da smo uspjeli zabiti drugi gol i pobijedili, no i s bodom ne smijemo biti nezadovoljni. Odigrali samo dobru utakmicu, ostavili Hrvatski dragovoljac na četiri boda razlike, a i Slaven je na pet tako da smo još uvijek u zoni koja nudi sigurnost – kaže Šimurina koji je u nedjelju našao svoje mjesto u zadarskoj zadnjoj liniji. Prahića je ne mjestu korektora zamijenio Jerbić dok su s njim u liniji stajali Ikić i Šimurina kojemu je dvoboj protiv “crnih” bio drugi nastup u nizu nakon što je prošle sezone, pogotovo drugi dio, sjedio na klupi.
– Dobio sam priliku u Splitu, pokazao sam treneru da mi može vjerovati i nadam se da nisam razočarao protiv Dragovoljca. Volio bih da se niz nastupa produži jer se jedino na taj način mogu skupiti potrebno samopouzdanje i iskustvo.
Gostovanja su Zadranima nekako sklonija otkada je Ferdo Milin zasjeo na klupu. Tako se pokazalo dosada i ove sezone. Može li se do novog iznenađenja u petak kod Lokomotive?
– Idemo protiv Lokomotive na pobjedu iako smo svjesni da je pred nama jako teško gostovanje. Dočekuje nas mlada, ali potentna i kvalitetna momčad koju uglavnom čine igrači iz Dinama te znamo da ćemo morati biti i bolji nego u Splitu ako mislimo do bodova. Igraju napadački, a najveća snaga su im krilni igrači Mišić pristigao iz Cibalije te Šitum koji je izašao iz Dinamove škole. Zaustavljanjem njih dvojice naše šanse rastu – smatra Šimurina.