Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

“Zadar čita”

Autor:

20.09.2009. 22:00
“Zadar čita”

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Klub mladih čitatelja Gradske knjižnice Zadar nakon ljetne stanke kreće ponovno s radom. Ili bolje rečeno s čitanjem. Klub je namijenjen mladim korisnicima knjižnice, od 13 do 18 godina, koji zajedno odabiru knjigu. Nalaze se u Gradskoj knjižnici jednom mjesečno, kako bi kroz druženje razgovarali o tome koliko su uživali u susretu s knjigom.
Naime, članovi kluba zajedno s voditeljicom odabiru one naslove koji odgovaraju njihovim interesima i ukusu, pa će se tako na repertoaru naći različiti književni žanrovi, popularni, ali i manje poznati autori.
Prijavnice za klub čitatelja nalaze se kod informatora Gradske knjižnice, a prijaviti se može i na tel. 098/191 39 58 ili mailom na knjigozemskazdhotmail.com.
Prijave će se zaprimati cijeli tjedan, a broj polaznika je ograničen. Naime, nakon osnutka kluba, po završetku manifestacije “Zadar čita” oformila se grupa od 10-ak polaznika. Ukoliko se kroz ovaj tjedan prijavi i više zainteresiranih oformit će se dvije grupe.
– Tko voli čitati taj će se tu naći, kazala je Iva Pejković, voditeljica Kluba. Članovi će se nalaziti jednom mjesečno u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.