Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Prihodi od prodaje kalendara za kupnju bolničkih aparata

20.11.2011. 23:00
Prihodi od prodaje kalendara za kupnju bolničkih aparata


Adria Air Race Show kao aero-akrobatski show, iako u malo reduciranom izdanju, bio je ovog ljeta velika atrakcija u Zadru koji je na zadarsku rivu, na jednu od najboljih prirodnih pozornica za aero-predstave, privukao veliki broj posjetitelja


Jučer je u Zračnoj luci Zadar upriličeno snimanje za kalendar Adria Air Race Show 2012. Prema riječima voditelja snimanja i direktora trke Marka Emera riječ je o kalendaru koji će javnosti biti predstavljen, 4. prosinca, u Flybaru u Zagrebu, a cjelokupni prihod od prodaje bit će za humanitarne svrhe, najvjerojatnije za kupnju bolničkih aparata za jednu od hrvatskih bolnica. Podsjetimo, Adria Air Race Show kao aero-akrobatski show, iako u malo reduciranom izdanju, bio je ovog ljeta velika atrakcija u Zadru, koji je na zadarsku rivu, na jednu od najboljih prirodnih pozornica za aero-predstave, privukao veliki broj posjetitelja.
Styling za kalendar radit će mlada dizajnerica Anamarija Asanović, a make up i frizure Blaženka Morić. Pokraj zrakoplova Extra 300, I-3 Sukhoi i Cessna Citation 2 izloženih pored hangara Aerostandarda fotografu Jurju Stipetiću pozirale su modeli Ida Žužić i Sara Brkić iz Zagreba te Dunja Dulčić iz Splita.
– Jako smo zadovoljni ovoljetnim Adria Air Race Showom koji se održao iznad zadarske rive, pa je tako i logično da smo snimanje upriličili baš u Zračnoj luci Zadar. No, hoće li se i sljedeće godine održati, ovisi prije svega o gradskim ocima. Ono što je sigurno jest da će se sljedeće godine Adria Air Race Show održati u Riminiju u Italiji, rekao je direktor hrvatskog pandana najpoznatije aero-akrobatskog natjecanja Red Bulla Air Racea.