Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Slavlje Zadranki

20.11.2011. 23:00
Slavlje Zadranki


Konačno prava domaća izvedba Zadranki koje su po uzoru na neke ranije sezone borbenošću nadoknadile određene poteškoće u svojoj igri, pa i nedostatak pravih napadačkih rješenja. Domaće su utakmicu prema pobjedi usmjerile u završnici drugog seta kada su spasile set loptu gošći. Da se to nije dogodilo bilo bi 2:0 za Rovinj i teško da bi se Zadar uspio vratiti. Međutim, sve lopte Zadranki tada su išle prema Nini Hrabrov koja je promašivala, ali i dovoljno toga pogodila za izjednačenje. U trećem setu Zadar stalno vodi, najviše šest poena, ali nakon nekoliko pogrešaka na prijemu Rovinj dolazi na 19:19. Tada se domaće ponovno dižu i osvajaju treći set. Četvrti set se pretvorio u formalnost u kojoj je Zadar osvojio itekako važna tri boda. Utakmicu su obilježili vrlo dugi poeni u kojima su jedni i drugi češće poentirali nakon pogreške protivnika nego li nakon dobre vlastite reakcije.


ZADAR – ROVINJ 3:1


(20:25, 26:24, 25:23, 25:14)
ZADAR – Dvorana ŠRC Višnjik. Gledatelja: 60. Suci: Špadina (Šibenik), Belić (Zadar).
ZADAR: Hrabrov, Vrkić, Lovrić, Magaš, Pavin, Meštrović, čanković, Troskot, Kilijan, Miočić, Perišić, Kovačić. Trener: Robert Kresoja.
ROVINJ: Janko, Aleksandra, Cvitić, Božić, Glavaš, Radolović, Žarković, Matošević, Šaini, Anđelković, Ivanović, Sponza. Trener: Samuel Benussi.