Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu

Autor: Mario Padelin

20.11.2012. 23:00
Knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu

Foto: Mario PADELIN



Živimo u prijelaznom razdoblju, razdoblju ubrzanog buđenja i postizanja masovne spoznaje. Istovremeno, za ovu dimenziju prijelaza karakteristično je i veliko pročišćavanje, teški odabiri, mučna razdvajanja…
U nizu zanimljivih predavanja i događanja koja su postala uobičajena u prostorijama Multimedijalne dvorane Gradske knjižnice Zadar, ovog smo ponedjeljka mogli nazočiti još jednom. Predavanje o “Knjizi znanja” održala je Silvana Mezić, a koliko je ova, za mnoge tajanstvena i nepoznata tema, zanimljiva našim sugrađanima, mogli smo se uvjeriti jednim pogledom na dvoranu koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.
Iskoristili smo priliku i nakon predavanja zamolili gospođu Mezić da na jednostavan način našim čitateljima približi svoje izlaganje.
Recite nam nešto o Knjizi znanja?
– Knjiga znanja je kozmička knjiga uručena čovječanstvu kako bi mu pomogla u evoluciji. Svojim posebnim svojstvima oblikuje i usmjerava naš razvoj na optimalan način, mijenjajući nas na svim razinama.
Univerzalno znanje i istina
Knjiga znanja je dodijeljena planetu kroz kanal Alfa kroz koji su na Zemlju stigle i ostale svete knjige (Stari Zavjet, Novi Zavjet, Davidovi Psalmi, Kuran). Iako sadrži vibracije svih svetih knjiga ona nije knjiga koju treba bogoslužiti. Ovdje je atribut svetosti zamijenjen znanstvenim aspektom. To je knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu.
Što nam možete reći o Zlatnom dobu?
– Period religija je odavno završen, živimo u vremenu kada se idolatrija ukida i kada nam se priopćavaju sve istine. Ova knjiga nam je dodijeljena da bi se naš planet i cijeli univerzum okupili u svijesti o integraciji čovječanstva.
Naš planet je uzet u vrlo ubrzan program evolucije. Od 1900. do 2000. godine dovršio je svoje Prvo Kozmičko Doba. Drugo Kozmičko Doba obuhvaća 21. stoljeće, Treće Kozmičko Doba 22 stoljeće. Zlatno doba za kojim žudimo postat će djelotvorno početkom 23 stoljeća i pokrit će vremensko razdoblje od sedam stoljeća.
Živimo u prijelaznom razdoblju, razdoblju ubrzanog buđenja i postizanja masovne spoznaje. Istovremeno, za ovu dimenziju prijelaza karakteristično je i veliko pročišćavanje, teški odabiri, mučna razdvajanja… Ovaj vremenski period u svetim knjigama poznat kao “Uskrsnuće” u univerzumskom programu se zove “Plan”.
Što je to kanal Alfa?
– Kanal Alfa je izravni kanal Gospoda. On je stalan i nepromjenjiv. Međutim on se pomiče prema sjeveru zbog rotacije naše Zemlje oko svoje osi nagnute za 23 stupnja. U prvoj trećini posljednjih 6000 godina od ciklusa od 26 000 godina kanal je bio iznad Tibeta. Na snazi je bio program spuštanja Božanske energije na zemlju privlačenjem kozmičkih energija snagom misli. Ovo razdoblje od dvije tisuće godina se naziva Prvim poretkom Gospoda.
Drugi poredak Gospoda je program Mojsija. Okomita projekcija Alfa kanala tada je bila iznad piramida u Egiptu. Ljudskom biću je bilo potrebno znanje kako bi postiglo svijest. Mojsiju je bilo otkriveno znanje Kabale i pločice Božjih zapovjedi. Mojsijev program je trajao dvije tisuća godina, sve do perioda Isusa.
Frekvencija ljubavi
Za svijest koja će evoluirati prvi je korak transcendirati ljubav pa potom znanje. Stoga je Isus programom ljubavi ujedinio ljudska bića u svijesti o jednom jedinom Bogu. Novi Zavjet nosi frekvenciju ljubavi. Kasnije je Muhames oblikovao sustav zemaljskog života davanjem znanja Kurana. U tom razdoblju kanal Alfa je prekrio Jeruzalem, Meku i Medinu, te su programi Isusa i Muhameda postali djelotvorni kao treći poredak Gospoda. S Muhamedom je završeno razdoblje svetih knjiga i proroštva i kanal Alfa je stigao iznad Anatolije.
Program od 6000 godina je završen 2000. godine. Budući da je kanal Alfa iznad anatolijske Turske, Knjiga znanja je postala djelotvorna iz Turske. Putem knjige znanja polažu se temelji država svijeta sutrašnjica. I ovaj se poredak naziva Četvrti poredak Gospoda.
Kakav je to projekt ALFA ulaz – OMEGA izlaz?
– To je evolucijski projekt. Alfa je početna točka evolucije, a Omegu treba dostići ljudska svijest kako bi ostvarila kvalitativno drugačije postojanje. Omega ili 19. dimenzija je sloj svijesti do koje se ljudska svijest treba uzdići u sljedećim stoljećima. Frekvencije svih svetih knjiga ujedinjene u Knjizi znanja čine mogućim primanje 76. energije koja je cjelokupna frekvencija Omega kanala koji je 19 dimenzija i ima devet slojeva. Svaki Solarni sistem obavezan je obaviti evoluciju svoje vlastite dimenzije. Naš položaj je Prvi solarni sistem. Naša evolucijska i izlazna dimenzija je Saturn, koji je 18 dimenzija i odakle se prolazi u Omega. Saturn se nalazi u dimenziji perfekcije, to je krajnja evolucijska dimenzija koju čovječanstvo može ostvariti. Ljudska svijest koja može dosegnuti ovu dimenziju ostvaruje pravo izaći iz Omega potraživanjem svoje Duhovne energije kao istinsko ljudsko biće.
Isus je rekao: Ja sam Alfa i Omega. Svete knjige su Alfa. Knjiga znanja je Omega. Omega izlaz je kruna milijardi stoljeća pripreme naše mikro energije na putu dosezanja makro svijesti i cjelovitosti.
Kojom je tehnikom diktirana Knjiga znanja?
– Knjiga je diktirana tehnikom kakvu naš Planet još ne poznaje. To je svjetlost-foton-ciklon tehnika. Sukladno ovoj tehnici energija vremena se unosi na frekvenciju slova. Stoga, kod prijevoda njena se frekvencija ne mijenja, već ostaje istovjetna originalu.
Unošenjem energije vremena na slova ono što dobivamo sada od Knjige i ono što ćemo dobiti u nekom drugom vremenskom trenutku nije isto, te stoga ne možemo Knjigu naučiti napamet, što se radilo sa Svetim knjigama. Ova je Knjiga živa, snimci njezine aure to potvrđuju, a ta aura se mijenja kao i kod ostalih živih bića. Ova tehnika se može unijeti na slova samo u kanalu Alfa, pa se svi primjerci tiskaju u Istambulu, a svojstva teksta se gube prenošenjem putem elektroničkih medija.
Recite nam nešto o programima rada na Knjizi znanja.
– Cilj svih programa je stvaranje magnetne aure privlačenjem i reflektiranjem frekvencija Knjige. Aura stvorena od sudionika u programu potiče naš razvoj djelujući na nas i na našu okolinu. Znači, radeći na sebi, radimo za cijelu zajednicu, što je ključna riječ za ovo doba u kojem živimo. Knjiga se može čitati i prepisivati, a radi se individualno i grupno.
Kada je Knjiga znanja došla u Hrvatsku?
– U Hrvatskoj se sa radom započelo 2007. godine i uskoro se Knjiga proširila i na susjedne zemlje (Sloveniju, BiH, Makedoniju). Do sada je prevedena na 12 jezika te sa na Knjizi “radi” individualno i u grupama širom svijeta. Svi koji su uključeni u te programe pomažu stvaranju zaštitne aure Knjige znanja oko našeg planeta.