Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Članovi Tornada planiraju očistiti sve gradske parkove!

20.11.2016. 23:00
Članovi Tornada planiraju očistiti sve gradske parkove!


Dvadesetak članova udruge navijača Tornado Zadar uhvatilo se prošlog tjedna posla i očistilo Kapetanski park. Na terenu je bilo prisutno dosta razbijenog stakla, odbačenih narkomanskih šprica i staklenih pivskih boca. Sve to trebalo je maknuti iz okoliša.
Također, bojat će tribine u plavo bijelu boju, kako one više ne bi bile prekrivene dotrajalim grafitima, najavili su članovi udruge navijača. Uz sve to, kroz nekoliko tjedana trebalo bi biti dovršeno i samo košarkaško igralište. Teren će biti omeđen plavom i bijelom bojom, a obnovit će se i koševi.
– Za sada sve dobro ide. Sami sebe financiramo i tu smo o svom trošku. Želimo djeci omogućiti da ovdje igraju košarku, kao što se to činilo nekoć, ali i građanima pokazati da smo udruga koja se brine za svoj grad, poručio je tornadovac Dino.
Kapetanski park i njegovo čišćenje i stavljanje u funkciju prvi je u nizu serije čišćenja parkova na koju se odlučila udruga navijača Tornado Zadar. Sljedeći mjesec planiraju očistiti park Vladimira Nazora.