Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

“Jako mi je žao, ali nisam vidjela djeda”

Autor: Suzana Bandić

21.01.2010. 23:00
“Jako mi je žao, ali nisam vidjela djeda”

Foto: Filip BRALA



– Liječnici su mi rekli da se dobro oporavlja i da ne bi trebalo biti nikakvih komplikacija. Ja sam učinila sve što sam mogla i na raspolaganju sam mu ukoliko mu što zatreba – Julija Baljak


Jako mi je žao  zbog djeda kojeg sam pregazila. Jednostavno ga nisam  vidjela. Zdravstveno stanje  mi je jako teško, slabo spavam i pod stresom jer sam u  sudskom sporu zbog mobinga  sa svojim šefom. Valjda mi je  u tom trenutku ušao u “mrtvi  kut”. Da mogu išta promijeniti – bih, ali situacija je  takva kakva jest i od toga  sada ne mogu pobjeći – rekla  nam je u telefonskom razgovoru Julija Baljak (33),  nakon što je u našim novinama objavljen članak o  prometnoj nesreći koju je  skrivila pregazivši 77-godišnjaka u srijedu poslijepodne na Jadranskoj cesti  vozeći unatrag. Kazala je da  od nesreće svaki dan posjećuje 77-godišnjaka u bolnici i da mu je na raspolaganju ukoliko mu bilo  kako može pomoći.
– Liječnici su mi rekli da se  dobro oporavlja i da ne bi  trebalo biti nikakvih komplikacija. Ja sam učinila sve  što sam mogla – ispričala je  Julija dodavši kako je nakon  nesreće pozvala Hitnu i policiju. Požalila se,  međutim, da joj  do njihova dolaska niti jedan vozač nije htio stati  i pomoći iako su  vidjeli starca kako leži na cesti i  nju kako mu pokušava pomoći.  Svi su samo, kazala je, davali  žmigavac i zaobilazili ih, a u  pomoć do dolaska Hitne pomoći,  15-ak minuta od  nesreće, priskočili su joj jedino susjedi iz okolnih kuća.
Muškarac je odmah nakon  nesreće odvezen u zadarsku  Opću bolnicu gdje mu je  operiran kuk, a kako saznajemo iz bolnice, on se  uspješno oporavlja na Odjelu  kirurgije.