Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Otišao Babić, došao Maršan

21.01.2014. 23:00
Otišao Babić, došao Maršan


Rukometaši Zadra nastupili su u subotu na turniru u Kaštelima gdje su izgubili obje utakmice protiv prvoligaša, odnosno klubova s kojima su u istom rangu natjecanja. Najprije je u polufinalu bolji bio Split sa 37:35, a potom u utakmici za treće mjesto i Hrvatski dragovoljac (39:37). Momčad iz Mocira nastupila je bez Ivana Mijolovića i Marina Babića na koje Roko Paleka, povratnik na klupu, ne računa u nastavku sezone.
Babić, koji igra na poziciji desnog vanjskog, nakon godinu dana otišao je iz Zadra, dok za Mijolovića još i postoji nada da će se oporaviti, makar za neke utakmice. No, s obzirom na sve probleme koje je Mijolović jesenas imao s ramenom teško je očekivati njegov značajniji doprinos u borbi za ostanak.
Novo, a zapravo staro ime u momčadi, je Šime Humbolt, ljevak, koji je u najboljim danima imao odličnih izdanja na desnom vanjskom. Odnedavno Humbolt je ponovno u matičnom klubu. Iz Arbanasa je došao Josip Maršan, lijevi vanjski, čiji status u redovima “plavih” tek treba riješiti budući da još nema ispisnicu iz Arbanasa, za koje je Maršan do sada igrao. No, bez Mijolovića i Babića Zadar neminovno očekuju veliki problemi u vanjskoj liniji, a prave rezultate bez odgovarajućeg učinka vanjskih igrača teško je očekivati.