Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ivan Grubić iz Briševa dobio automobil Opel Karl

21.01.2017. 23:00
Ivan Grubić iz Briševa dobio automobil Opel Karl


Članovi mlade obitelj Grubić iz Briševa odvezli su se iz Bakmaza na Novom Bokanjcu prema svom domu s osmjesima na licu. Naime, 31-godišnji Ivan Grubić dobitnik je automobila Opel Karl – glavne nagrade u nagradnoj igri NTL grupe „15 godina s vama”.
Bakmaz je suosnivač NTL grupe, koja je u povodu 15. obljetnice postojanja, organizirala ovu nagradnu igru. Podijeljeno je devet automobila opel karl i druge vrijedne nagrade. U superdiskontu Bakmaz na Novom Bokanjcu upriličeno je izvlačenje, uz neformalno druženje s građanima te uz kavu i kolače, a sretnog dobitnika je izvukao dječak Stipe.
Ivan je odmah sljedećeg dana sa suprugom Ivom i jednogodišnjim sinom Jakovom došao po automobil. Kod kuće ih je još čekao i trogodišnji sin Josip. Grubići nisu skrivali svoju sreću s ovako vrijednim zgoditkom.
– To nam je baš trebalo. Ne dobiva se svaki dan automobil. Dobiti automobil bez potrošene kune i kredita danas je za mladu obitelj velika stvar. Vjerni smo kupci u trgovini Bakmazu u Briševu, u kojem radi jako srdačno i uljudno osoblje, pa nas je dobitak još više razveselio jer imamo osjećaj da je naša lojalnost nagrađena, rekao je Ivan.
Dobitni kupon je zapravo ispunila njegova supruga Iva, koja je od početka igrala igru s vjerom u dobitak. I nije pogriješila.
– Ciljano sam kupovala artikle uz koje su se dobivali kuponi za nagradnu igru, jer sam se od početka nekako nadala da ćemo dobiti taj automobil. U našoj kupovini smo osjetili da je slogan cijene koje se cijene izuzetno opravdan. Ubacila sam više kupona, ispunjavala ih na imena svih članova obitelji, da vidimo tko ima najviše sreće. Ispalo je da je to Ivan, kazala je Iva.
Najpoznatiji zadarski lanac trgovina Bakmaz uskoro organizira izvlačenje tradicionalne nagradne igre “S Bakmazom do nagrada”. Glavna nagrada je automobil mercedes A klase te još 56 izuzetno vrijednih nagrada. Veliko izvlačenje održat će se u četvrtak, 26. siječnja u 18.30 u Bakmazu na Novom Bokanjcu. Iz Bakmaza pozivaju svoje cijenjene potrošače da prisustvuju izvlačenju. Osim vrijednih nagrada, Bakmazove goste očekuje i degustacija hrane i pića poznatih hrvatskih i zadarskih proizvođača.