Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Sve za vjenčanje na jednom mjestu

Autor: Z L

21.02.2013. 23:00
Sve za vjenčanje na jednom mjestu

Foto: Filip BRALA



Sudionici i organizatori manifestacije se nadaju da će i ovogodišnji Festival vjenčanja svojom kvalitetom i sadržajem privući brojne posjetitelje


Šesti po redu Festival vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, postaje već tradicionalna manifestacija Udruženja, koja okuplja većinom obrtnike koji obavljaju djelatnosti povezane s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije i šire.
Početna ideja ove manifestacije bila je bazirana na pokretanju lokalne manifestacije, a po uzoru na postojeće slične sajmove u Hrvatskoj. Ipak, posebnost ovog projekta je da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu sudionika, uglavnom obrtnika, a uz organizacijsku i financijsku podršku Udruženja obrtnika Zadar, koje je nositelj cijelog projekta. Posebnost prostora Arsenala, gdje se od početka organizira Festival vjenčanja, bogatstvo zabavnog programa i identifikacija sudionika s ovim lokalnim projektom čine ga zanimljivim i drugačijim od sličnih sajmova.
Ovogodišnji Festival vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju 2. i 3. ožujka 2013. godine, u Arsenalu.
Partneri Festivala vjenčanja i dalje ostaju Hrvatska obrtnička komora, Obrtnička komora Zadarske županije i Arsenal, koji je ove godine i realizator programa.
Sudionici i organizatori manifestacije se nadaju da će i ovogodišnji Festival vjenčanja svojom kvalitetom i sadržajem privući brojne posjetitelje, koji će na njemu moći ostvariti festivalski popust na usluge i proizvode izlagača (salona vjenčanica, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja, turističkih agencija, restorana, slastičara i dr.).
Organizatori su se pobrinuli i za nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji, te osvojiti nagradu u vrijednosti od četiri tisuća kuna pokrovitelja Kare design Zadar.


 PROGRAM FESTIVALA




Subota, 2. ožujka
11.00 – Svečano otvorenje Festivala
Festivalski doručak – prezentacija torti i slastica
17.00 – Modna revija
Nedjelja, 3. ožujka
11.00 – Festivalski doručak – prezentacija cateringa i restorana
Projekcija wedding art fotografije
17.00 – Modna revija