Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Masnić: Prvi i jedini cilj je ostanak

Autor: Roman Morović

21.08.2013. 22:00
Masnić: Prvi i jedini cilj je ostanak

Foto: Vedran SITNICA



Sve je isplanirano, samo je pitanje koliko ćemo moći odraditi, s obzirom na to da većina igrača radi i ima privatne obveze pa ćemo vidjeti koliko će biti redoviti na treninzima. Ali njihova kvaliteta nije upitna i vjerujem u ostanak u ligi – kaže Marin Masnić


Motore uoči nove natjecateljske sezone upalili su i zadarski odbojkaši. Marin Masnić je prvi sastanak s igračima odradio u dvorani ŠRC Višnjik, nakon čega je krenulo uobičajeno zagrijavanje na atletskoj stazi.
– Za početak nam je najvažnije da se pojavi momčad, koja je završila prošlu sezonu. Očekujem da će se odazvati svi, osim Tomislava Fuzula, koji je otišao na studij u Zagreb i Filipa Šestana, koji odlazi u Mladost Kaštela. Ostajemo s domaćim igračima i prvi i jedini cilj je ostati u ligi – ističe odmah na početku trener Zadra.
Kompletne pripreme odradit će se, kao i uvijek, u Zadru.
– Sve je isplanirano, samo je pitanje koliko ćemo moći odraditi, s obzirom na to da većina igrača radi i ima privatne obveze pa ćemo vidjeti koliko će biti redoviti na treninzima. Ali njihova kvaliteta nije upitna i vjerujem u ostanak u ligi. Već smo dogovorili nekoliko pripremnih utakmica s Bihaćem, zatim imamo turnir u Opatiji pa kup i početak prvenstva.
Prvi trening odbojkaša Zadra u novoj sezoni odradili su: Antonio Surać, Stipe Belić, Ivan Škara, Boban Čavrag, Trpimir Burčul, Roko Frleta, Karlo Buterin, Mislav Lučić, Lovre Babić, Ivan Kokić i Antonio Pavić. Osim Marija Grubišića očekuje se priključenje još nekoliko mlađih igrača.