Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Seminar “Kako izvoziti” u Razvojnoj agenciji 29. studenog

21.11.2011. 23:00
Seminar “Kako izvoziti” u Razvojnoj agenciji 29. studenog


Seminar na temu “Kako izvoziti”-HIO održat će se 29. i 30. studenog 2011. u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije. Seminar je namijenjen poduzetnicima koji razmišljaju o pokretanju izvoznih aktivnosti i onima koji žele provjeriti svoje sposobnosti za takav iskorak u svom poslovanju.
 Globalizacija je omogućila svim proizvođačima da se mogu pojaviti na bilo kojem tržištu u svijetu. Koliko su tog potencijala iskoristili hrvatski proizvođači? Poslovanje na stranom tržištu može biti vrlo uspješno i profitabilno, ali sigurno i jedan izazovan način proširenja vlastitog poslovanja.
Na seminaru „Kako izvoziti?” bit će predstavljene poslovne prednosti za izvoznike, ali i dodatne obveze s kojima će se morati suočiti na stranom tržištu. Predavač je Dražen Sudinec, certificirani konzultant HAMAG-a i direktor tvrtke Intellectus PM d.o.o. U svom poslu ima 10-tak godina bogatog iskustva vezanog uz poslove izvoza u SAD, Njemačku, BiH i Srbiju, ali i poslove uvoza iz Indije, Pakistana, Bjelorusije…