Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Zbog napada na 20-godišnjaka prijavljen još jedan maloljetnik

21.12.2010. 23:00
Zbog napada na 20-godišnjaka  prijavljen još jedan maloljetnik


Nakon što su prošli tjedan  u prostorije policije pozvana trojica  maloljetnika, od kojih su dvojica i  kazneno prijavljena zbog nanošenja  teških tjelesnih ozljeda 20-godišnjaku  na zadarskom Autobusnom kolodvoru,  jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad još jednim sudionikom  tučnjave. Naime, nakon dovršene kriminalističke istrage policajci osnovano  sumnjiče i 17-godišnjaka s područja  Nina da je sudjelovao u napadu na tri  godine starijeg mladića kojemu su tom  prilikom izbili zub. Stoga je protiv  njega Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Zadru policija podnijela posebno izvješće zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih  ozljeda.
Maloljetnik uhvaćen u krađi  goriva
U industrijskoj zoni  Gaženica, pokraj vagona s naftnim  derivatima, policajci su u noći s ponedjeljka na utorak zatekli 17-godišnjaka u krađi goriva. Maloljetnik je  zatečen dok je lijevao gorivo u kante a  kod njega je pronađeno čak dvadesetak već napunjenih kanti s benzinom.
Nakon uhićenja doveden je u  službene prostorije policije zbog kriminalističkog istraživanja nakon čega  je pušten na slobodu. Općinskom  državnom odvjetniku za mladež  upućeno je posebno pisano izvješće.