Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

“Želim samo priznanje duga”

22.01.2017. 23:00
“Želim samo priznanje duga”


Davor Dujić, boksački trener i estradni promotor, danas je održao prvi u nizu od svojih prosvjeda na Narodnom trgu. Nakon što je pred blagdane na Narodni trg došao automobilom i s kantom benzina, iznijevši svoj problem s dužnicima, danas se još jednom ispričao sugrađanima jer ih je na taj način uznemirio.
Uz pano s fotografijama nekih od njegovih dužnika i onih koji su ga, kako je rekao izdali, ali i jamaca za kredite i drugih poznanika od kojih je posuđivao novac, a posljedično su se i oni našli u financijskim problemima, Dujić je ponovio svoj zahtjev:
– Došao sam konačno da dogovorim s gradskim vlastima da se nađemo, da im javno kažem što im imam za reći, rekao je ponavljajući novinarima nekoliko puta kako nije konfliktna osoba ni kriminalac kakvim ga se želi prikazati.
– Dužni su mi dva puta više nego ja drugima, tražim samo da pokrijem onima kojima sam dužan. Želim priznanje duga, rekao je Dujić, nabrajajući među svojim dužnicima obrtnike, poduzetnike, sportaše itd. Na Trg su ga došla podržati i dvojica njegovih dužnika koji su potvrdili Dujićevu priču.
– Ovo je zadnji rok od zadnjega, a onda dolazim na jesen na Trg, na jednu stranu ja sam, a sve ove ostale po imenima i prezimenima pozivam na drugu stranu trga da dođu i da se obračunaju sa mnom, ne da se sakrivaju iza policije i vlasti i tjelohranitelja, zaključio je Dujić koji će, kako je nedavno najavio u Zadarskom listu, do tada redovito prosvjedovati ispred gradske uprave s panoima i pričati svoju priču dok god ga ne prime na razgovor.