Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Osvanulo krovište TIC-a

23.03.2017. 23:00
Osvanulo krovište TIC-a


Iako se na gradilištu budućeg Turističko-informativnog centra u palači Cedulin radi punom parom, a radovi vidno napreduju, izvođač radova neće stići završiti sve poslove do prvotno najavljenog roka koncem travnja.
Kako doznajemo od Ante Radosa, direktora Turističke zajednice Grada Zadra, dovršetak svih građevinsko-obrtničkih radova očekuje se polovinom svibnja.
– U tijeku je završetak krovne konstrukcije na području stare bolnice, a u dvorišnom dijelu se izvodi popločenje. Vezano za palaču Cedulin, u tijeku je izvođenje AB radova i pripreme za montažu čelične konstrukcije iza koje odmah slijedi postavljanje krovišta te obrtnički radovi. Izgradnju prate paralelno i instalaterski radovi, kaže Rados, dodajući kako će TZ Grada Zadra po završetku ove investicije raspolagati sa svim financijskim podacima vezanim za izgradnju i opremanje palače Cedulin.
Radove na rekonstrukciji palače iz 13. stoljeća prema projektu Igora Pedišića i Ive Letilović izvodi Zajednice ponuditelja Krekić Avangard d.o.o. i Bino commerce d.o.o., a nadzor D&Z d.o.o.