Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

San mi je napraviti koncert na Pet bunara

Autor: Valentina Mlađen

22.04.2013. 22:00
San mi je napraviti koncert na Pet bunara


Mlada Zadranka Ivana Radovniković već nekoliko godina uspješno gradi karijeru u hrvatskoj metropoli. U posljednje vrijeme doživjela je uzlet na glazbenom i poslovnom planu. Osim što njezina pjesma »Tako rijetko si tu«, koju je napisala sa svojim dugogodišnjim dečkom Stjepanom Markovićem, ne silazi s top-liste najslušanijih pjesama zaposlila se i u odnosima s javnošću izdavačke kuće.
Koliko joj nedostaje Zadar, razmišlja li o udaji i kako danas gleda na svoj nastup u Story Supernova Music Talent Showu, i još mnogo toga Ivana je otkrila za Zadarski list.
Pjesma »Tako rijetko si tu« uvjerljivo je zasjela na prvo mjesto top-lista, i kad su svi mislili da je tri tjedna dosta opet se vratila na broj 1. Jesi li iznenađena ovakvim uspjehom svoje pjesme?
– Mislim da me nakon ovoga malo što može iznenaditi. Drago mi je da su slušatelji prepoznali pjesmu, publika je zaslužna za njezin uspjeh.
Napisala si je sa svojim dugogodišnjim dečkom. Je li to pjesma o vama?
– To je pjesma o svim ljudima koji nemaju dovoljno vremena za svoje bližnje, bili oni obitelj, njihovi partneri ili prijatelji, koje nekako uvijek uzimamo zdravo za gotovo jer su uvijek tu dok mi u ovom užurbanom životnom tempu jurimo neke prolazne stvari. Svakako da o i mi jedni od tih.
Kad ćeš u Zadru održati neki koncert? Ili snimiti spot?
– Radim na tome već neko vrijeme i želja mi je napraviti koncert na Pet bunara, nadam se da ćemo to uskoro uspjeti realizirati. Zadnji put kada sam prije godinu dana bila na razgovoru u gradu krenuli su radovi zbog kojih nismo mogli imati koncert…
VIŠE U TISKANOM IZDANJU