Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ivan Santini među “vatrenima”

22.05.2017. 22:00
Ivan Santini među “vatrenima”


Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis kandidata za utakmicu protiv Islanda u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine koja se 11. lipnja igra u Reykjaviku. Čačić je pozvao 23 igrača, a reprezentacija će se okupiti 5. lipnja u Zagrebu kada će ujedno krenuti na mini-pripreme u Sv. Martin na Muri. Listu kandidata predvodi kapetan Luka Modrić, kojeg sa suigračem iz Reala Mateom Kovačićem 3. lipnja čeka finale Lige prvaka u Cardiffu protiv Juventusa i Marija Mandžukića. Na popisu zbog ozljeda nema Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Marka Pjace i Andreja Kramarića, a izbornikovo povjerenje nakon odličnih igara ove sezone zaslužio je i napadač Caena Ivan Santini. Na popisu je ponovo i Dejan Lovren koji je posljednji put za hrvatsku nastupio u ožujku prošle godine u prijateljskom susretu protiv Izraela.
Čačić je jučer objavio i popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu, gdje će u noći sa subote na nedjelju 28. svibnja (1.30 sati) po srednjoeuropskom vremenu, odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Meksika. Na oba popisa nalaze se samo četvorica igrača. Među njima je i Santini te Lovre Kalinić, Tin Jedvaj i Duje Čop. (h)


 ČAČIĆEV POPIS ZA ISLAND


Vratari Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)
Obrambeni Domagoj Vida (Dynamo K.), Dejan Lovren (Liverpool), Josip Pivarić (Dinamo Z.), Tin Jedvaj (Bayer), Matej Mitrović (Bešiktaš), Marko Lešković (Dinamo Z.)
Vezni Luka Modrić (Real M.), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Mateo Kovačić (Real M.), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Franko Andrijašević (Rijeka), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Milan)
Napadači Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Duje Čop (Sporting Gion), Ivan Santini (Caen)