Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Poklonici hip-hopa i rapa došli na svoje

Autor: Valentina Mlađen

22.06.2009. 22:00
Poklonici hip-hopa i rapa došli na svoje

Foto: Filip BRALA



Na početku koncerta Edo našalio na račun malog broja fanova, no kako je koncert trajao Arsenal se sve više punio


Nakon dugo vremena Zadar je po drugi puta ugostio Edu Maajku. Kako ga dugo nije bilo u Zadru očekivanja su bila velika, no po tome kako je koncert protekao Edo može zasigurno reći da ih je ispunio. Koncert je bio organiziran u Arsenalu kojim je Edo, kako je sam rekao, ostao oduševljen. Po njegovim komentarima čini se da on prije koncerta nije ni najmanje strahovao kako će koncert biti jedna odlična zabava.
– Drago mi je što sam došo i nadam se da će doći raja u velikom broju jer nećemo sad dosta dugo u Zadar. Što se tiče koncerta repat ćemo stvari sa svih mojih albuma s naglaskom na najnoviji “Balkansko a naše”. Tu su i Frenkie i DJ Soul da podignu raju. Inače obožavam Arsenal kao prostor i ovo mi je prvi nastup ovdje, a zadarska publika je nadaleko poznata, rekao je Edo pola sata prije samoga koncerta.
Sva očekivanja koja je imao ostvarila su se kao što su se ispunila i očekivanja publike, onih najvjernijih koji su stigli na koncert. Iako je koncert započeo s malim kašnjenjem kad je Edo, zajedno sa Frenkijem, zapjevao prvu pjesmu “Nemoj jebat me” euforija je naglo porasla, a publika je skupa s Edom i Frenkijem uzvikivala dobro poznate riječi hita. Osim što je oduševio svojim glasom Edo je oduševio i novim stasom. Tako je ležerno ušetao na pozornicu s ruksakom na leđima za jedno petnaestak kilograma lakši. Ipak s kilogramima nije nestao i njegov humor te se tako na početku koncerta Edo našalio na račun malog broja fanova, no kako je koncert trajao Arsenal se sve više punio. Tako je Edo uz koncert Giulliana u Dali baru i Atomsko sklonište na Puntamici ipak ostvario zavidnih četiristotinjak posjetitelja koji su napunili prostor. Najvjerniji fanovi, ali i svi drugi koji su došli, željni malo dobre hip-hop i rap glazbe, zasigurno nisu požalili što su se odlučili baš za Edu.
Kako je atmosfera cijelo vrijeme koncerta bila na samom vrhuncu nitko od prisutnih nije ni pomišljao ni na kakve izgrede pa je tako sve prošlo u najboljem redu. Koncert je trajao oko sat vremena i petnaest minuta, a nakon završetka publika je skandirala na bis ne bi li Edo otpjevao koju pjesmu više.
Iako za sada ne planira dolazak u Zadar u skorije vrijeme možda ipak dođe potaknut odličnom atmosferom koju mu je priredila zadarska publika i predstavi najnoviji album na kojem će sakupiti svoje najveće hitove pod nazivom “The best off”.