17 °C
Online izdanje
Petak, 26.svibnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Događaji
RSS feed
Današnji broj
Događaji
Povratak
Grad nije dao prostorije Zriliću nego HSLS-u
Piše: Irena Jurjević
Glasnogovornica Grada Zadra Ivana Dadić dodala je i to kako Grad posjeduje jedino saznanja iz medija da je kompletno članstvo izašlo iz stranke, no da jedino političke stranke i dobivaju prostor na korištenje bez naknade
U peglici će prema svemu sudeći i dalje obitavati liberali

Grad Zadar prostorije u zgradi Pegla dodijelio je stranci HSLS. Ukoliko HSLS-a u Zadru više nema, očekujemo da nam se u sljedećih nekoliko dana vrate ključevi prostorija, stav je zadarskog Gradskog poglavarstva o izjavi Stanka Zrilića koji je na nedavnoj konferenciji objavio da će ih on i dalje koristiti.

Glasnogovornica Grada Zadra Ivana Dadić dodala je i to kako Grad posjeduje jedino saznanja iz medija da je kompletno članstvo izašlo iz stranke, no da jedino političke stranke i dobivaju prostor na korištenje bez naknade. HSLS je sporne prostorije od 87 kvadrata dobio inače na korištenje 12. travnja 2007. godine i to na neodređeno vrijeme. Ipak, taj ugovor, bez obzira što je na neodređeno vrijeme, može se raskinuti, kazuje Dadić.

Svoj stav o Zrilićevoj namjeri korištenja stranačkih prostorija HSLS-a dala je i njegova bivša stranka. Glasnogovornica stranke Andreja Latinović u ime predsjednika Darinka Kosora kaže:

- Naravno da će HSLS od grada Zadra tražiti da Zrlić kao bivši član te stranke nema pravo koristiti te prostorije. Od Grada Zadra tražit ćemo da se to pitanje formulira i putem procedure, budući da ćemo prostorije koristiti i dalje, a posebno kada se formira novi ogranak. One su dane HSLS-u, a kako Stanko Zrilić više nije naš član, nema ih pravo koristiti.

Latinović je prenijela i to kako se u posljednja tri dana za zadarski ogranak HSLS-a prijavilo stotinjak novih članova, među kojima jako puno nekadašnjih članova koji su bili pasivizirani i koji se nisu slagali sa Stankom Zrilićem.

- Prvog rujna bit će organizirana i održana izborna skupština HSLS-a za grad Zadar i ide se s novim ogrankom, iako niti iz ovog postojećeg nisu izašli svi članovi, pojasnila je Latinović.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr