Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Pobjede Lovinca, Suhovara i Murvice

22.08.2010. 22:00
Pobjede Lovinca, Suhovara i Murvice


Drugu godinu za redom odigrava se malonogometni turnir KUP SELA u Visočanima. Čast da otvore turnir imali su momci iz Lovinca i Jovića. U lijepoj utakmici sa dobrim akcijama i prilikama bolji su bili momci iz Lovinca i osvajaju prve bodove jer se ovaj turnir igra po skupinama i to četiri skupine sa po četiri ekipe i na kraju iz svake skupine idu dvojica dalje. U drugoj utakmici sastali su se susjedi Suhovare i Poličnik u zanimljivoj igri i uz golgetersko znanje Josipa Ukalovića ipak za nijansu su bili bolji momci iz Suhovara. U trećoj utakmici večeri momci iz Murvice bili su bolji od mladih igrača iz Radovina i zasluženo pobijedili sa 2:0 na vratima Murvice briljirao je vratar Jure Ćustić koji je pokazao da je i dobar vratar kao što je i igrač.
VISOČANE – Malonogometno igralište kod škole. Gledatelja: 150. Suci: Jole Magaš i Ivan Zdrilić. Delegat: Josip Prskalo.
LOVINAC 3
JOVIĆI 0
LOVINAC: D.Baljak, F. Baljak(1), Bogović, Z. Baljak(2), Mat. Baljak, Mil. Baljak, R. Baljak, Mar.Baljak, J. Strika, A. Vedrić, S. Vedrić. Voditelji: Zvonimir Baljak i Ante Baljak.
JOVIĆI: T. Jović, A. Jović, D. Miočić, Vuleta, I.Jović, M. Jović, J.Jović ml. J. Jović, N. Miočić. Voditelj: Nikola Jović.
SUHOVARE 3
POLIČNIK 2
SUHOVARE: Buljat, T. Lulić, F. Ukalović, Ž. Lulić, Poljak, Rodić, Jurica, J. Ukalović(3), I. Ukalović. Voditelji: Blaž Rodić, Ivan Rodić i Ivica Ukalović.
POLIČNIK: F. Kovačević, Marinović, Š. Zdrilić, Zubčić, M. Zdrilić, B. Kovačević(1), J. Zdrilić(1). Voditelj: Vatroslav Kovačević.
MURVICA 2
RADOVIN 0
MURVICA: Ćustić, Vidaić, Grgeč(1), Romić, Šarić(1), M. Čulina, E. Čulina, T. Čulina.Voditelj: Elvis Čulina.
RADOVIN: Rudela, J. Dundović, A. Uzelac, Romić, Žeželj, M. Uzelac, Beretin, d. Uzelac, S. Dundović. Voditelji: Marko Beretin i Josip Rogić.