Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Sve za vaše vozilo na jednom mjestu

22.09.2016. 22:00
Sve za vaše vozilo na jednom mjestu


Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.
U sklopu centra posluje:
*  Ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi vozila
*  Ovlašteni prodajno-servisni centar za VW vozila
*  Ovlašteni servisni centar za Škoda vozila
*  Centar rabljenih vozila
*  AH Servis – servis za sve marke vozila
*  Prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila
Ovlašteni servisni centar za VW, Audi i Škoda vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici. Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.
U servisu za sve marke vozila moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.
Ukoliko korisnici žele novo vozilo, u salonima za VW i Audi vozila izloženi su uvijek najnoviji i najatraktivniji modeli vozila a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina  kupnje vozila.
U sklopu poslovnog centra posluje i Centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom rabljenih vozila i ponudom usluga kupnje, zamjene i otkupa, mogućnošću financiranja, izdavanja jamstva na vozila te mobilnog jamstva kao pomoć u slučaju kvara vozila, točenja krivog goriva i sl. Uz standardno plaćanje gotovinom u mogućnosti smo ponuditi i druge načine  plaćanja,  poput  financiranja putem leasinga te putem kreditnih banaka, financiranje kreditnim karticama Amex i Diners do čak 60 rata.
Kupcima je omogućena uz uslugu”staro za novo” i  i zamjena vozila po principu „staro za staro”, odnosno kupci mogu svoje rabljeno vozilo ostaviti u zamjenu za drugo vozilo.  Ukoliko kupci žele svoje vozilo zamijeniti, u mogućnosti smo ponuditi besplatnu procjenu vozila.
Termin servisa ili probne vožnje moguće je dogovoriti i putem online obrasca na internet stranici www.ahautomobili.hr
Kontakt za više informacija:
Auto Hrvatska Automobli d.o.o. / Podružnica Zadar  / Franka Lisice 85, Zadar Tel: 023 344 810 / E-mail: [email protected]  /  www.autohrvatska.hr