Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Gračačkom ugostitelju i njegovu sinu isječene gume na vozilima

22.11.2011. 23:00
Gračačkom ugostitelju i njegovu sinu isječene gume na vozilima


Gračačkom ugostitelju Tomi Delaču u svega dva dana još uvijek nepoznati vandal probušio je po dvije gume na dva njegova automobila. Vandal mu je najprije u nedjelju na noć probušio jednu prednju i jednu stražnju gumu na “volswagen caddy” vozilu parkiranom ispred njegove kuće i poslovnog objekta “Zagi” u Deringaju, da bi već slijedeću noć, najvjerojatnije od iste ruke, stradale još dvije gume na vozilu “peugeot” cabrio koje inače koristi njegov 21-godišnji sin. Jednako kao i na “caddyju2 i na “peugeotu” su probušene po jedna prednja i stražnja guma, a vozilo je bilo parkirano u gračacu ispred obiteljskog doma Delačevih.
– time što su gume rasparane najvjerojatnije nožem imam štetu od oko dvije i pol tisuće kuna, međuti ovdje se ne radi o materijalnoj šteti. Ja sam prije svega nekoliko dana dobio rješenje s gospićkog suda u svoju korist vezano uz spor koji sam vodio za povrat motela “Zagi”. vjerujem da je ovo samo opomena, odnosno prijetnja meni i mojoj obitelji vezana upravo uz taj spor – kaže gračački ugostitelj tomo Delač najavljujući kako će se obratiti svim raspoloživim institucijama i ustrajati sve dok se vandal ne pronađe.
U PU zadarskoj potvrdili su nam ovaj događaj navodeći kako se vezano uz prijavu vlasnika vozila poduzimaju sve radnje kako bi počinitelj bio što prije pronađen te da se ispituju sve okolnosti i u svezi s tim poduzimaju izvidi.