Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zebić sve izglednije rješenje

Autor: Šime Ćurko

22.12.2008. 23:00
Zebić sve izglednije rješenje


Za kraj – domjenak. Na Stanovima su pozvali novinare koje su i počastili, kako to kažemo prigodnim, domjenkom. Govora nije bilo, osim dvije-tri rečenice Branka Katić, predsjednika, koji je imao nešto reći novinarima, posebno onima lokalnih medija.
– Moja zamjerka ide u tom smjeru da se premalo piše i govori o našoj Školi nogometa. Sljedeće godine volio bih da se o mlađim kategorijama više čuje u javnosti jer na mladima svijet ostaje – rekao je Katić i time je službeni dio završio. U onom neslužbenom novinare je, logično, najviše zanimalo tko će naslijediti Ivicu Datkovića na mjestu trenera. Konkretnih odgovora, kao uostalom i prethodna dva dana, nije bilo, ali sve je izglednije da će Dalibor Zebić ponovno na klupu i to onu prve momčadi. Zebić je od nedjelje u Splitu i u svojem stavu oko možebitnog preuzimanja seniora nije se promijenio u odnosu na nedjelju kada je odgovorio da je „kao zaposlenik kluba spreman na svako rješenje”.
– Nitko sa mnom nije razgovarao o tome da bih bio trener prve momčadi. Spremam se preuzeti neku od mlađih kategorija, kao što je i bilo dogovoreno i za mene po tom pitanju nema novih informacija. Pripremam se kao da ću nakon Nove godine početi raditi u Školi nogometa – kaže Zebić.