Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Biometeorološka prognoza od 25. do 28. veljače

23.02.2012. 23:00
Biometeorološka prognoza od 25. do 28. veljače


Biometeorološke prilike u subotu 25. veljače bit će nepovoljne, meteoropati će se žaliti na umor, manjak energije i glavobolju, a tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici biti će izraženije
Biometeorološke prilike u subotu 25. veljače bit će nepovoljne, meteoropati će se žaliti na umor, manjak energije i glavobolju, a tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici biti će izraženije.
Na Jadranu će nepovoljan vremenski utjecaj biti slabiji, biometeorološka je prognoza Državnog hidormeteorološkog zavoda (DHMZ).
U nedjelju, 26. veljače biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne. Tijekom dana će doći do slabljenja nepovoljnog utjecaja, a time i tegoba od kojih su patili meteoropati i kronični bolesnici.
Biometeorološke će prilike u ponedjeljak, 27. veljače biti razmjerno povoljne. Većina ljudi će se osjećati dobro i neće imati tegoba uzrokovanih vremenom.
U utorak, 28. veljače povoljne biometeorološke prilike neće uzrokovati tegobe meteoropatima niti kroničnim bolesnicima.
Biometeorološku prognozu izrađuje Državni hidrometeorološki zavod u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.