Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Kako oslikati uskršnja jaja

Autor: Ante Rogić

23.03.2010. 23:00
Kako oslikati uskršnja jaja

Foto: Filip BRALA



U organizaciji Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole i Likovne radionice ‘Pinel’ u ponedjeljak je u ulaznom dijelu Gradske knjižnice Zadar otvorena “Uskršnja izložba” Likovne radionice Pinel. Izložbu su otvorili Jozo Dragić, ravnatelj škole i Ivan Pehar, ravnatelj Gradske knjižnice Zadar.
Već tradicionalna izložba i ove je godine humanitarnog karaktera. Sredstva koja će se prikupiti donirat će se Dječjem odjelu Opće bolnice Zadar.
Ravnatelj Pehar pozdravio je Jozu Dragića u dvostrukoj ulozi, kao ravnatelja škole, te kao predsjednika Upravnog vijeća Gradske knjižnice. Poseban pozdrav Pehar je uputio voditeljici radionice Katji Vladić, ujedno poželjevši još sadržajniji rad radionice.
– Poželio bih da iduću godinu dočekamo kao jubilarnu, u još sadržajnijem obliku, kazao je ravnatelj GKZD mr. sc. Ivan Pehar.
Jozo Dragić napomenuo je kako se približavamo uskrsnim blagdanima, te istaknuo kako je to vrijeme ponajprije radost za one najmlađe.
Okupljenima, kojih je bio doista velik broj, obratila se i sama voditeljica Katja Vladić. Istaknula je kako se svake dvije godine iznos dobiven prodajom s izložbe daruje Dječjem odjelu Opće bolnice Zadar.
– Strašno me veseli što smo se okupili u ovako velikom broju. Radili smo tri dana do 11 sati navečer i sad smo ovdje, kazala je Vladić.
Izložba ostaje otvorena do kraja tjedna.