Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Zlatko Sokolar održao prvi kolegij u PU zadarskoj

Autor: Z L

23.03.2010. 23:00
Zlatko Sokolar održao prvi kolegij u PU zadarskoj

Foto: Filip BRALA



Danas, s početkom u 12 sati, u prostorijama Ureda načelnika PU zadarske, održan je prvi Kolegij novoimenovanog načelnika policijske uprave zadarske Zlatka Sokolar s načelnicima odjela i policijskih postaja, priopćili su iz PU zadarske.
Načelnik Sokolar zahvalio je dosadašnjem načelniku Antonu Dražina na iznimnom doprinosu u radu ove Policijske uprave. Bila je to prilika i da se Anton Dražina, koji je imenovan na novo radno mjesto u Zapovjedništvu specijalne jedinice policije, oprosti od svojih kolega i suradnika, kojom prilikom im je zahvalio na korektnoj suradnji i poželio uspjeh u daljnjem radu.
Načelnik Sokolar predstavio se novim kolegama te ih je ujedno ukratko upoznao s osnovnim smjernicama budućeg rada ove Policijske uprave, koji za cilj imaju povoljno stanje sigurnosti na području PU zadarske učiniti još boljim.
Svi sudionici Kolegija također su kratko izvijestili načelnika o sebi i svom dosadašnjem radu.
U radu svih policijskih službenika na prvom mjestu uvijek mora biti sigurnost naših građana – na kraju svog obraćanja suradnicima istakao je novi načelnik PU zadarske.
U 13 sati bivši i novoimenovani načelnik PU zadarske zajedno su posjetili župana Zadarske županije g. Stipu Zrilić i gradonačelnika Grada Zadra g. Zvonimira Vrančić. Novi se načelnik Sokolar upoznao s čelnicima Grada i Županije, dok im se Anton Dražina zahvalio na uspješnoj zajedničkoj suradnji.