Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

O futsalu u Zadru na Višnjiku ništa ne znaju

Autor: Andrija Dešpoja

23.04.2010. 22:00
O futsalu u Zadru na Višnjiku ništa ne znaju

Foto: Vedran SITNICA



Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a, izjavio je za Media servis da bi Zadar mogao biti jedan od domaćina Europskog FUTSAL prvenstva, pored već unaprijed određenih Zagreba i Splita. Malonogometno prvenstvo Europe predviđeno je za početak 2012., a pripreme već su u punom jeku.
– Turnir će se održati krajem siječnja 2012. i naravno da ćemo uprijeti sve snage da to bude optimalno organizirano. Predviđeno je u osnovi da se utakmice prvenstva igraju u Zagrebu i Splitu, no postoji i jedna podvarijanta da bi se dio utakmica eventualno igrao u Zadru. No to je pitanje daljnjih pregovora s UEFA-om – kazao je Srebrić za Media servis, a u povodu te izjave pokušali smo pronaći neke dodatne informacije kod Dina Bailo, direktora ŠC Višnjik, gdje bi se u slučaju dodjele organizacijskog dijela prvenstva odigrale te utakmice. No za Baila je ova informacija iz usta Zorislava Srebrića bila prva vijest.
– Ne mogu ništa kazati u vezi s tim pitanjem, nemamo još nikakva saznanja u vezi organizacije malonogometnog Europskog prvenstva – kratak i jasan bio je Bajlo.