Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Super Super Marijo

23.07.2010. 22:00
Super Super Marijo


Druga četvrtfinalna večer privukla je najviše gledatelja na tribine, a razlog tome je nastupanje domaće ekipe Super Marijo. Gledatelji nisu bili razočarani jer su vidjeli odličnu utakmicu u kojoj su gosti iz Suhovara poveli vrlo brzo preko Tonija Lulića. Kad su vidjeli da polako gube kontrolu u igri, uz gromoglasno navijanje cijele tribine i skandiranja imena pokojnog Marija, domaći igrači dolaze do izjednačenja i od tada se sve na terenu okrenulo u njihovu korist. Konačnih 6:2 za domaće je možda i previsok rezultat koji je posljedica i toga što su gosti posljednjih pet minuta igrali bez vratara kako bi dobili igrača više u polju. Dugo nakon utakmice domaćini su slavili prolaz u polufinale sa svojom vjernom publikom.
U drugoj utakmici pobjednik se nije znao do posljednje sekunde. Igrači iz Visočana prepoznatljivom igrom držali su konce u svojim nogama, ali je Smilčić igrao mudro, čekao i dočekao svoje prilike koje je na kraju i iskoristio te izborio polufinale.
SUPER MARIJO6
SUHOVARE2
Malonogometno igralište. Gledatelja: 300. Suci: Ivan Zdrilić i Bernardo Žuža.
SUPER MARIJO: Bakić, Šalina, Žuža, Paleka (1), Crnjak (1), Batur, Katalinić (2), Marinović (1), Pavičić (1).Voditelji: Tomislav Crnjak i Petar Klanac-Peki.
SUHOVARE: B. Rodić, T. Lulić (1), I. Rodić (1), J. Ukalović, D. Rodić, Zdrilić, Ž. Lulić. Voditelj: Roko Poljak.
VISOČANE3
SMILČIĆ4
VISOČANE: A. Kevrić, S. Kevrić (1), J. Kevrić, Vulić, Š. Kevrić (1), Barić, M. Kevrić, I. Kevrić, Vukorepa (1), Čulina. Voditelj: Nediljko Bukvić.
SMILČIĆ: Lončar, M. Anić, Jurešić (1), Štrkalj (1), V. Anić, Janković (1), Nekić, Dujmović (1). Voditelj: Vlatko Anić.