Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nakon sina i Danijel Kotlar dobio optužni prijedlog

23.07.2012. 22:00
Nakon sina i Danijel Kotlar  dobio optužni prijedlog


Protiv 52-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira na Poljani Dragutina Domjanića u subotu nešto iza 23 sata – rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske na naš upit je li okončan postupak u svezi subotnjeg incidenta


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zadarska je policija podnijela optužni prijedlog protiv Danijela Kotlara, bivšeg dožupana. Kotlar je prijavljen dan nakon  što je istu prijavu dobio  njegov sin Kristijan zbog  verbalnog i fizičkog sukoba  sa stanarima obiteljskih  kuća na Poljani Dragutina  Domjanića u Diklu. Naguravanje kojem je povod bila  svađa oko parkirališnih  mjesta i pristupnog puta tzv.  Galićevim zgradama zaustavili su policajci.
– Protiv 52-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog  zbog narušavanja javnog reda i mira na Poljani Dragutina Domjanića u subotu  nešto iza 23 sata – rekao je  Elis Žodan, glasnogovornik  PU zadarske na naš upit je li  okončan postupak u svezi  subotnjeg incidenta.
Kotlar se u cijeloj priči  koja traje još od polovine  ožujka našao jer se zatekao  u posjetu sinu, jednom od  stanara zgrada koji su ostali  bez pristupnog puta nakon  što je vlasnik zemljišta na  kojem je put bio izgrađen  uklonio asfaltni sloj. Slučaj  je dobio i svoj sudski epilog  u kojem je sudac Željko  Rogić dao za pravo Nikši  Milinkoviću, sinu vlasnice  građevinske parcele, odbivši  zahtjev Grada Zadra i stanara za donošenjem privremenih mjera i vraćanja  puta u prvobitno stanje. Od  prvog dana, kako je ovaj  slučaj dospio u javnost, Milinkovićevi ističu da imaju  urednu dokumentaciju te da  su nakon kupnje platili porez na cjelokupno zemljište.