Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadranka u naslovnoj ulozi najnovije sapunice Nove TV

Autor: Valentina Mlađen

23.07.2013. 22:00
Zadranka u naslovnoj ulozi najnovije sapunice Nove TV


Nakon Larina izbora u kojem je naslovnu ulogu glumila Zadranka Doris Pinčić koju je ta serija lansirala među zvijezde hrvatskog glumišta, u novoj seriji Nove TV koja se trenutačno snima na više lokacija žensku naslovnu ulogu ponijet će jedna Zadranka – ovoga puta Barbara Bilić.
Nepoznata glumica
Do sada nepoznata javnosti, mlada Zadranka kojoj je ovo prva velika uloga, glumit će uz kolegu Borisa Lera, akademskog glumca koji je zapaženu ulogu imao u filmu “Circus Columbia” oskarovca Danisa Tanovića, a glumio je i u redateljskom prvijencu Angeline Jolie. Osim njih dvoje u seriji glume brojna poznata lica: Dragan Despot, Amar Bukvić, Vanessa Radman, Jelena Perčin, Ana Kvrgić, Mirna Medaković, Ivana Horvat i Stefan Kapičić. Priča serije prati dvoje mladih početkom devedesetih kada je Dubrovnik mjesecima bio pod stalnom opsadom. Glavni likovi Maro i Judita u ratnom vrtlogu žive svoju ljubavnu priču, no zbog rata će morati brže odrasti i sazreti. Na kakve će sve prepreke naići njihova ljubav gledat ćemo od jeseni na Novoj TV. Autorice i producentice serije je Jelena Veljača, a snimanje serije započelo je u srpnju.
Nova miljenica hrvatskih gledatelja
Osim glume, Barbara Bilić bavi se i fotografijom i to kao model, ali i iza fotoaparata, a do sada je zarađivala i kao programerka. U jednom intervju izjavila je kako joj je želja upisati Akademiju dramskih umjetnosti što je već pokušavala, a ovako velika uloga i učenje od iskusnih kolega na setu itekako bi joj moglo pomoći u tome.
I dok se glumica Doris Pinčić malo odmara od slave i priprema za vjenčanje sa zaručnikom Borisom Rogoznicom njezinu poziciju nove miljenice hrvatskih gledatelja mogla bi zauzeti mlada Barbara čije lice ćemo, u ulozi Judite, uskoro gledati na televizijskim ekranima.