Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Vrančićeva pohvala tornadovcima

Autor: Siniša Klarica

23.10.2009. 22:00
Vrančićeva pohvala tornadovcima

Foto: Zvonko KUCELIN



Vijećnica SDP-a Irena Dragić zapitala je na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnika što Grad kani poduzeti da ne dođe do neželjenih događaja na košarkaškoj utakmici Zadar – Partizan koja se baš 31. listopada igra u Krešinoj dvorani na Višnjiku. Povod njezinoj zabrinutosti su neželjeni događaji koji su se odigravali u posljednje vrijeme baš na utakmicama između sportskih momčadi Srbije i Hrvatske.
Gradonačelnik je najprije odgovorio da principijelno tom pitanju nema mjesta na aktualnom satu niti ga je trebala postaviti. Tornadovci su, istaknuo je Vrančić, u velikom broju pametni, dobri i odgojeni navijači, kojima su na čelu ljudi s fakultetskim diplomama. Oni, istaknuo je, u prošlosti jesu napravili nekoliko gluposti, ali to nije ništa prema onome što su napravile druge navijačke skupine.
– Od kad je GoodYear lige svi mogu biti ponosni na zadarske navijače. Primjer je i prošlogodišnja utakmica s Partizanom. Po onome što su naši navijači i građani prošli, ponašaju se zaista kao veliki, zaključio je Vrančić u svojoj besjedi.