Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Tony Cetinski prvi put nastupa u Arsenalu!

24.10.2017. 08:27
Tony Cetinski prvi put nastupa u Arsenalu!


Ilirijin Arsenal nastavlja sa zimskim zabavnim programom – kultni zadarski prostor i ove godine nudi brojne glazbene poslastice. U petak, 24. studenoga Arsenal će biti nezaobilazna destinacija, jer po prvi put dolazi pjevač neprikosnovenog talenta i zavidnih vokalnih sposobnosti omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama – Tony Cetinski. Koncert je najavljen u 22.30 sata, a ulaz se otvara od 21 sat.
Publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: ”23. Prosinac”, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, ali i u novim velikim hitovima kao što su ”Krik” te ”Mjesečar“, „Laku noć“.
Tony svakim novim koncertom želi svojoj publici pružiti nešto najbolje do tada te prenijeti pozitivnu energiju koju osjeća, a upravo takva atmosfera čeka sve Zadrane na koncertu godine u Ilirijinom Arsenalu.


Naš najpopularniji pjevač u regiji već je osvojio brojne fanove svojom spontanošću i pozitivnom energijom koje, vjerujemo, neće nedostajati.