Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Učenike iznenadio Djed Božićnjak s poklonima

23.12.2016. 23:00
Učenike iznenadio Djed Božićnjak s poklonima


Učenici Područne škole Zaton, njih 16, proteklog četvrtka  imali su svoju božićnu priredbu. Svi školarci su marljivo, kroz prvo polugodište, uz pomoć svojih učiteljica Martine Jelenković i Emine Šiljdedić spremali program od 19 točaka. Bilo je tu pjesme, plesa i recitacija, a veselja i zabave nije nedostajalo.
Škola je bila premalena da bi primila sve mještane koji vjerno svake godine bodre ove mališane. Prekrasno je bilo vidjeti osmijehe na njihovim licima, ali i sve bivše učenike Područne škole Zaton koji vjerno prate najmlađe.
Voditelji priredbe bili su učenici Karla Peša i Karlo Titulić. Prvu točku je izvela učenica Elina Peša koja je pjesmom “Život nije siv” izmamila osmijeh na licima prisutnih. Uvježbani mališani su do kraja priredbe uveseljavali mještane i s lakoćom izveli naučeno.
Na samom kraju priredbe svi su zajedno otpjevali pjesmu “Zvončići”,  a nakon toga slijedilo je veliko iznenađenje.
Sve prisutne posjetio je glavom i bradom, Djed Božićnjak. Mališanima je podijelio darove koje svake godine omogućuje Turistička zajednica Zatona.
Nakon završetka priredbe slijedio je slatki domjenak. Svi posjetitelji  počastili su se kolačima koje su napravili vrijedni roditelji učenika, sudionika priredbe.