Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Izgledali smo kao momčad

24.01.2011. 23:00
Izgledali smo kao momčad


– Igrali smo većim dijelom dobro, imali smo i padova, ali na kraju je najvažnije da smo pobijedili. Vukli su nas Car i Mason te se razigralo dosta nas i najvažnije je da smo odigrali kompletnu utakmicu, rekao je nakon utakmice Brandon Brown.
– Odigrali smo dobro, izgledali smo kao momčad i to je najbitnije. Mislim da trebamo u budućnosti ne obazirati se na protivnika nego tražiti rješenje unutar svlačionice. Kad smo složni izgledamo dobro i želio bih da se to osjeti u subotu protiv Radničkog, izjavio je Chester Mason.
– Bitno je da smo pobijedili, sve drugo je bilo u drugom planu. Možda je mala šteta sto nismo uspjeli pobijediti s većom razlikom. Dobra uvertira pred teške utakmice koje nas očekuju, poručuje Mario Dundović, dok Jurica Žuža kaže:
– Mislim da smo pokazali mali napredak u odnosu na utakmicu sa Zvezdom i nadam se da je ovo početak nečeg pozitivnog za nas. Idemo sad probati napraviti dobar posao u Kragujevcu i ne smijemo se obazirati na ono što će biti poslije nego idemo postupno iz utakmice u utakmicu.