Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Biograd i dalje bez Šime Markića

Autor: Šime Ćurko

24.01.2013. 23:00
Biograd i dalje bez Šime Markića

Foto: Sebastian GOVORČIN



Rukometaši Biograda odradili su dio priprema za nastavak natjecanja u Prvoj ligi. U drugi dio sezone najbolja seniorska momčad Zadarske županije ulazi s istim igračima s kojima je i završila uspješnu jesen.
– Problema s ozljedom koljena ima Šime Markić tako da na njega nećemo moći računati u prvim kolima. Ipak, već nakon dvije-tri utakmice očekujemo da će biti u sastavu. Skupina mlađih igrača počela je trenirati 3. siječnja, a tjedan dana kasnije pridužili su im se i ostali igrači – kaže Tomislav Šarić, trener Biograda.
Do početka proljetnog dijela sezone (9./10. veljače) i prve utakmice s Matuljima Biograd će odigrati nekoliko trening utakmica, između ostalog i turnir u Zadru tjedan dana prije nastavka Prve lige. Cilj Šarićeve momčadi na proljeće je potvrditi ostanak u ligi. To znači izbjeći posljednje tri pozicije na ljestvici. S obzirom na povoljan raspored, kao i solidnu bodovnu zalihu pred konkurentima, Biograd je u dobroj poziciji nakon 13 odigranih utakmica.
– Prvi dio sezone odigrali smo bez pogreške. Kod kuće smo izgubili samo od Umaga, koji je jedna od najboljih momčadi lige. Deset bodova je dobra zaliha za drugi dio sezone u kojem očekujemo nastavak pobjedničkog niza u našoj dvorani, ali i poneki bod sa strane. Ove godine klub slavi 50. obljetnicu osnutka i želimo dati svoj doprinos rođendanu kluba – zaključuje Šarić.