Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Doći će i Varaždinci na – volej!

24.02.2012. 23:00
Doći će i Varaždinci na – volej!


Varaždin se pojačao sa dva-tri igrača i to se itekako vidi na njihovim rezultatima. Bez obzira na kvalitetu Varaždinaca, mislim da će sve ovisiti o tome kako će mi odigrati. Budemo li pravi, nemamo se čega bojati – zaključuje Masnić. Nova tri boda na kontu Zadar bi gurnula toliko visoko da bi se mogao uključiti i u borbu za šesto mjesto


Iako teoretski ništa neće biti gotovo nakon večerašnje utakmice 20. kola Prve A lige između odbojkaša Zadra i Varaždin Volleya, društvo s Višnjika u slučaju pobjede može mnogo toga riješiti. Pozitivno, dakako, jer nova tri boda na kontu Zadar bi gurnula toliko visoko da bi se mogao uključiti i u borbu za šesto mjesto.
– Ne razmišljamo tako daleko jer je naša glavna briga osigurati ostanak u ligi. Očekujem da ćemo i protiv Varaždina odigrati borbeno kao i protiv Opatije – kaže Marin Masnić, trener Zadra. Varaždinci su, kao i Zadrani, loše počeli sezonu, ali pobjede u Daruvaru, a posebno uvjerljiv uspjeh (3:0) kod kuće protiv Rijeke u prošlom kolu. pozivaju na oprez.
– Nećemo podcijeniti njihov uspjeh protiv Rijeke koja je igrala bez svog najboljeg igrača. Varaždin se pojačao sa dva-tri igrača i to se itekako vidi na njihovim rezultatima. Bez obzira na kvalitetu Varaždinaca, mislim da će sve ovisiti o tome kako će mi odigrati. Budemo li pravi, nemamo se čega bojati – zaključuje Masnić.
Protiv Opatije Zadrani su u srijedu prvi put ove sezone igrali u dvorani 4 ŠC Višnjik. Masnić je potvrdio da će mu momčad do kraja sezone ostati u toj dvorani. Protiv Opatije se pokazala – sretnom.
Raspored 20. kolo (subota): Zadar – Varaždin Volley (18.30 sati), Rijeka – Mursa Pan P.I., Opatija – Vukovar, Split – Zagreb, Karlovac – Šibenik, Rovinj – Sisak, Daruvar – Centrometal