Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ateriranje nakon Daruvara

Autor: Šime Ćurko

24.02.2013. 23:00
Ateriranje nakon Daruvara

Foto: Vedran SITNICA



Zadar je u Zagreb doputovao nadajući se da će osvojiti ponekih bod, ili barem set, no kući se vraća praznih ruku.
– Loš dan – rekao je Marin Masnić, trener Zadra, nakon utakmice.
Doista, bio je to neprepoznatljiv Zadar u odnosu na izdanje od prošlog kola kada je Masnićeva momčad pobijedila u Daruvaru. Stipe Belić u najavi utakmice govorio je o važnosti prijema i servisa za svoju momčad da bi se na kraju dogodilo da je momčad s Višnjika zakazala u svim segmentima. Ni servisa, ni prijema, ni bloka. Tako je Zadar u subotu navečer izgledao u Trnskom. Sve što su gosti takvom igrom uspjeli ostvariti bilo je vodstvo 8:7 u prvom setu.
– Očekivali smo puno više od ove utakmice. Nažalost, svi smo podbacili. Nismo mogli odigrati ništa od onoga što smo znali pokazati u nekim prethodnim utakmicama. Možemo se samo nadati da smo u Zagrebu potrošili pravo na loš dan – zaključio je Masnić.
U drugoj utakmici u skupini Daruvar je pobijedio Karlovac 3:2, pa je Zadar treći s dva boda zaostatka za Daruvarčanima i sve je izglednije da će se ove dvije momčadi boriti za drugo mjesto. Zagreb je trenutačno u najboljoj poziciji i nakon uvjerljive pobjede nad Zadrom učvrstio se na prvom mjesto. U sljedeća tri kola Zadar je domaćin na svim utakmica. Prvi je na redu Karlovac.


ZAGREB – ZADAR 3:0


(25:14, 25:22, 25:15)
ZAGREB – Dvorana Trnsko. Gledatelja: 50. Suci: Kranjc i Turković.
ZAGREB: Bogdanović, Šimunić, Vujović, Svedrović, Ivančić, Bičvić, I. Šmitleher, V. Šmitleher, Glavica, Mišin, Zelenika, Teppert. Trener: Tomislav Mišin.
ZADAR: Žorić, Viduka, Čavrag, Surać, Fuzul, Karamarko, Grubišić, Šestan, Kvartuč, Belić. Trener: Marin Masnić.