Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zadar bez doigravanja i Skupine I

Autor: Šime Ćurko

24.03.2013. 23:00
Zadar bez doigravanja i Skupine I

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Nit’ je Zadar pobijedio  Karlovac, niti je Daruvar izgubio u Zagrebu. Zadarska  odbojkaša priča za ovu sezonu tako je dobila tužan  rasplet u kojem je momčad s  Višnjika završila na trećem  mjestu u 3. skupini. Nedovoljno je to za ulazak u  doigravanje za prvaka Hrvatske, a toliko puta spominjana Skupina I za sljedeću sezonu ostala je nedostižna. Zadar je završio  iza drugoplasiranog Daruvara, momčadi koju su igrači  Marina Masnića dvaput sa  3:0 pobijedili u razigravanju  nakon prvog dijela sezone.  Na kraju se neočekivani poraz Zadra od Karlovca na  domaćem terenu pokazao  presudnim. Zadarski sastav  završio je sezonu u kojoj je  ostvario minimalni cilj, a to  je izbjegavanje 4. skupine  gdje su četiri najlošije hrvatske momčadi razigravale  za ostanak u ligi.
– Nadali smo se pobjedi  Zagreba koji se u prijašnjim  utakmicama potvrdio kao  najbolja momčad u skupini –  rekao je Masnić koji je odbio  komentirati drugu utakmicu  u 3. skupini.
– Utakmicu Zagreb – Daruvar nismo gledali i ne  možemo o njoj ništa reći.  Daruvar je pobijedio, a to  znači da je sezona za nas  završila – zaključio je trener  Zadra.