Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Mladić, ničim izazvan, razbijao parkirana vozila u centru grada

24.07.2011. 22:00
Mladić, ničim izazvan, razbijao parkirana vozila u centru grada


Mladić je, prema riječima očevidaca, nogama oštetio vjetrobransko staklo na “citroenu”, a potom je u suludom vandalskom naletu započeo udarati nogama po bočnim staklima “brave” sve dok ih nije potpuno razbio


Dva automobila zadarskih registracija, “citroen xsara” i “fiat brava” oštećeni su sinoć na parkiralištu kod zadarske zgrade “Pegla”. Iz još uvijek neutvrđenih razloga na vjetrobranskom staklu “citroena”, a potom bočnim staklima “brave” svoj je bijes iskalio Zadranin u ranim 20-godinama. Mladić, prema riječima očevidaca, koji su i pozvali policiju, prolazio je ulicom u smjeru “Pegle” prema staroj Tehničkoj školi, nakon čega je nogama oštetio vjetrobransko staklo na “citroenu”. Potom je nastavio hodati kolničkom trakom, da bi u svom suludom, vandalskom naletu potom, bez posebna povoda, započeo udarati nogama i po bočnim staklima “brave”, sve dok ih nije potpuno razbio.
Zahvaljujući brzoj intervenciji policije vandal je spriječen u daljnjem divljanju i nanošenju još veće štete. Policajci su ga, naime, zatekli svega 30-ak metara dalje od oštećenih vozila, nakon čega su ga svladali, uveli u policijsko vozilo, te potom odvezli u prostorije policije na kriminalističku obradu. Mladić će, po svemu sudeći, noć prespavati u policiji, a slijedi mu kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari.