Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Vaterpolo bitka na sukošanskoj rivi

24.08.2011. 22:00
Vaterpolo bitka na sukošanskoj rivi


Vaterpolo  ekipa “Ruševac” voditelja  Damira Matošića Šašula  obranila je prošlogodišnje prvo mjesto na  Drugom antivaterpolskom turniru “Sanctus  Casianus 2011.” u Sukošanu održanom pred  više od tisuću vaterpolo  znatiželjnika. Oni su u  uzbudljivom finalnom  susretu nadvisili ekipu  “Nema imena” voditelja  Bože Bičića. Natjecalo  se pet mjesnih amaterskih ekipa. Pored finalista bile su tu ekipe  “Tuljani”, “Plaktoni” i  “Komizeg sity”.
 Uz pomalo oronulu,  zapuštenu rivu čija renovacija započinje prvog  dana mjeseca rujna, vaterpolo je još jednom na  spektakularan način potvrdio da se na velika  vrata vratio u Sukošan.
 Antivaterpolski turnir  na smiraju glavne turističke sezone privukao  je i veliki broj turista  koji su kamerama i fotoaparatima bilježili  utakmice. Mnogi su za  ovaj događaj trenirali  već nekoliko tjedana, a  proteklog mjeseca je odigran i turnir Boruta Gatare “We Won Wakanza”,  prvi turnir “antivaterpolista i neplivača” zadarskog akvatorija održan  izvan Zadra.
Vaterpolo je ponudio  dobru zabavu svima koji  su se u zatekli na sukošanskoj rivi. Jednodnevni antivaterpolski  turnir je donio pregršt  uzbuđenja, zabave i veselja.