Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Dvorski na čelu gradskog HSP-a AS još četiri godine

Autor: Suzana Bandić

24.08.2013. 22:00
Dvorski na čelu gradskog HSP-a AS još četiri godine

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Rudolf Dvorski dobio je povjerenje svojih stranačkih kolega za još jedan mandat na čelu gradske organizacije HSP-a dr. Ante Starčević. Zadarski dožupan ponovno je izabran za predsjednika gradske podružnice, a na Izbornom zboru održanom u subotu navečer u Hotelu Kolovare za njegove zamjenike izabrani su Ivica Vlakić, aktualni dogradonačelnik i Iva Lucin.
Dvorski je istaknuo svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima kazavši kako je stranka postala ozbiljan sudionik vlasti nakon lokalnih izbora.
– Iza nas su dugi mjeseci, skoro dvije godine mukotrpna rada. Radili smo više nego su neki očekivali, ali na našu sreću postigli smo puno i ostvarili sva naša očekivanja. Prije dvije godine, kad sam potpisao članstvo u stranci bilo nas je svega 30 u cijeloj županiji. Danas smo bitan i neizostavan čimbenik na političkoj sceni na ovim našim prostorima. Pravaštvu u Zadru prijetio je krah zbog nekih krivih poteza, ali mi smo doživjeli jedno buđenje. Privukli smo veliki broj mladih ljudi koji mogu sutra preuzeti odgovornost za vođenje grada, županije pa i države – istaknuo je Dvorski, dodavši kako je posebno ponosan upravo na mlade ljude koji su u ovoj stranci prepoznali svoje interese te poželjeli dati svoj obol u očuvanju ciljeva koje su pred sebe postavili.