Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Čistoća vode u bazenu na visokoj razini

24.08.2016. 22:00
Čistoća vode u bazenu na visokoj razini


Nova sezona na zatvorenom bazena u sklopu SC Višnjik nakon redovite ljetne stanke, koja znači i remont svih dijelova ovog složenog sustava započela je jučer treninzima najmlađih skakača u vodu.
– Ove godine smo remont započeli 10-ak dana ranije, jer već imamo najavu skakača u vodu koji će ovdje imati pripreme, ali i za sve građane. Zadovoljan sam remontom bazena, a i izrazito sam zadovoljan i suradnjom sa Zavodom za javno zdravstvo u Zadru, što se tiče čistoće vode. Naravno da je potrebno biti uvijek spreman kako bi se čistoća vode održava na visokom nivou, što je važno za naše građane, kazao nam je Denis Karlović, direktor SC Višnjik.
Što se tiče eventualne korekcije cijena, za građanstvo neće biti nikakvih promjena, a i vrijeme kada građani mogu doći na bazen i rekreirati se ostalo je isto kao i u prošloj sezoni – od 6 do 22 sata radnim danom, te nedjeljom od 8 do 20 sati. Tijekom sezone svakodnevno se rekreira 650 građana, a uz njih su ovdje i brojni klubovi koji redovito održavaju treninge.