Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Barać, Dijan i Spahija treniraju s Jazinama

24.09.2010. 22:00
Barać, Dijan i Spahija treniraju s Jazinama


Oni su s nama samo dok ne nađu angažman – tvrdi Perinčić


U A-2 ligašu Jazine nikad nije dosadno. Uoči početka sezone promijenjen je prvi trener momčadi, Denis Mujagić koji je odstupio zbog privatnih poslovnih obveza, a novo rješenje se pronašlo u liku Ćire Perinčića koji će predvodi “žute” u nadolazećoj sezoni. Uz trenera izgleda da će biti i nekoliko kadrovskih noviteta, ako je suditi po imenima koji trenutačno treniraju sa ostakom momčadi. Naime, posljednjih dana na treninzima Jazina sudjeluju mnogi poznati prvoligaški igrači poput Pankracija Baraća, Jurice Spahije i Tonija Dijana koji su još uvijek bez angažmana, a ne isključuje se ni njihovo eventualno pristupanje ovom zadarskom A-2 ligašu.
– Istina je su na treninzima s nama Barać, Spahija i Dijan, ali su oni tu samo dok ne nađu angažman. Dobro nam dođu za treninge što će sigurno koristiti ostalim mlađim momcima u sastavu – tvrdi Perinčić koji o izgledu momčadi za sljedeću sezonu kaže:
– Jazine su u posljednje tri godine bile oslonjene na KK Zadar koji mu je davao mlade igrače za kaljenje u A-2 ligi. Ova sezona je potpuno drukčija po tom pitanju i moramo zatvarati igrački kostur kako znamo. Imamo za sada dobru vanjsku liniju koju čine Pijaca, Dražović i Anđelić, a tanki smo pod košem gdje postoji mogućnost angažiranja Ive Josipovića ili Kristijana Ercegovića. Uz njih čekamo još trojicu ili četvoricu igrača koji će se uklopiti u pravilo o igraču ispod 20 godina, a za druge eventualne akvizicije treba pričekati još neko vrijeme.